Logo WTC De Gedongs Poperinge

Wij danken onze sponsors

Fietsen Covemaecker

Fietsen Covemaecker is niet zomaar een fietsenwinkel! Wij zijn “the place to be” voor iedere fietsenliefhebber. Bovendien staat de passie voor de fiets hier centraal. Wij bieden de klant een ruim assortiment fietsen en accessoires van topkwaliteit.

Logo Fietsen Covemaecker
Bezoek de website

Café l'Espérance

Is een gezellig café op de grote markt in Poperinge en sinds jaar en dag het clublokaal van De Gedongs. Er is een uitgebreide bierkaart met lokale bieren, trappisten, Gin Tonic en mojito

Logo Café L'Espérance
Bezoek de Facebookpagina

Lefever Binnenhuisinrichting

Geven vorm aan uw persoonlijke werk-, woon- en kookruimtes. Met oog voor detail en zin voor perfectie. Bedrijfsleiders Alex Lefever en zonen staan daar met hun team ervaren vakmensen garant voor. Een uniek interieur waar u zich thuis voelt.

Logo Lefever Binnenhuisinrichting
Bezoek de website

Elektro Cappoen

In onze winkel kan u terecht voor alle huishoudtoestellen. We bieden eveneens een eigen hersteldiensten onderdelen van huishoudtoestellen aan. We verzorgen elektrische installaties voor zowel woningbouw, appartementen als industrie. Ook inzake industriële elektriciteit hebben wij een grote ervaring opgebouwd.

Logo Elektro Cappoen
Bezoek de website

Vulsteke & Verbeke

Containerverhuur voor bedrijven en particulieren. Wij komen de container plaatsen op de door u gewenste dag. Na uw afroep halen wij binnen de kortst mogelijke tijd het afval terug op. Wij beperken ons niet tot het sorteren en scheiden van afvalstoffen: we werken deze afvalstoffen ook op tot hoogwaardige grondstoffen die weer gebruikt worden in de industrie. Bij Vulsteke & Verbeke kan u steeds terecht voor aankoop en levering van o.a. Teelaarde, aanvulzand,...

Logo Vulsteke & Verbeke
Bezoek de website

ERA Domus

Uw vastgoedmakelaar in Ieper, Poperinge en Roeselare.
Als u vastgoed koopt, verkoopt of verhuurt, wilt u zekerheid. De zekerheid van een betrouwbare makelaar. De zekerheid van een correcte prijs. De zekerheid van een vlotte koop, verkoop of verhuur. Die zekerheid vindt u bij ERA Domus. We staan u bij met raad en daad, in alle transparantie. Half werk interesseert ons niet, wij zetten ons altijd voor de volle 100% in voor onze klanten. Zo koopt, verkoopt of verhuurt u gegarandeerd met een tevreden gevoel.

Logo ERA Domus
Bezoek de website

ARVI Projects

Bij ARVI Projects zit bouwen in het bloed. Letterlijk. Zaakvoerder Filip Mahieu groeide als zoon van bouwaannemer Marc Mahieu op tussen de bakstenen. De passie voor ‘den bouw’ nam over de jaren alleen maar toe. Ondertussen heeft Filip meer dan 10 jaar professionele ervaring als sales representative in de sector van de ruwbouwmaterialen verzameld en heeft hij meerdere private projecten ontwikkeld.

Logo ARVI Projects
Bezoek de website

Horecaservice Nevejan

Horecaservice Nevejan is een firma gespecialiseerd in Dranken, voeding en Non-food voor de professional maar ook voor de particulier. We bieden meer dan 6.000 horeca gerelateerde producten aan. Ons assortiment is continue in beweging en steeds zijn we op zoek naar nieuwigheden op de markt. Leuke wijnen, verrassende gins, de beste ingrediënten, cadeau-ideeën voor u of uw bedrijf,…? Een assortiment waar het hart van de levensgenieter, de hobbykok of de professional sneller van gaat kloppen. Op www.nevejan.eu kan je onze webshop vinden of breng een bezoekje aan onze winkel, amper 16Km van Poperinge.

Logo Horecaservice Nevejan
Bezoek de website

Poperings Nunnebier

Fris, goudblond en helder bier van 7.5%, gebrouwen met Poperingse hop bij brouwerij Verhaeghe uit Vichte. Het ontstaan van het Nunnebier was eigenlijk de stunt van 2007 in Poperinge, Want wat begon als een carnavalsstunt, mondde uit in de creatie van een streekbier. Tijdens een stijlvolle persconferentie stelden een brouwer, een hoppeboer die nog over een zeldzame soort hop beschikte, een cafébaas en een publiciteitsontwerper een nieuw bier voor: Het POPERINGSE NUNNEBIER. Dat moest concurreren tegen het erg succesvolle patersbier van het naburige Westvleteren. De pers trapte erin, zelfs nationaal werd melding gemaakt van het nieuwe streekbier. Maar enkele weken later, tijdens het carnaval, bleek het gewoon een grap te zijn van een lokale carnavalsvereniging. Er was helemaal geen Nunnebier! Door de perscampagne was de vraag zo groot dat beslist werd om effectief een Nunnebier te creëren.

Logo Poperings Nunnebier
Bezoek de website

Multishop Desomer Plancke

Bij Desomer-Plancke in Poperinge vindt u alles onder 1 dak: tuinmateriaal, speelgoed, huishoudartikelen,... Zowel de vakman als de doe-het-zelver vindt bij ons zijn gading. In 2019 zijn de werken gestart voor de afbraak van het magazijn achter de winkel. Hier komt een nieuw gebouw dat aansluit met ondergrondse parking, uitbreiding houtafdeling en werkplaats op het gelijkvloers, en toonzaal voor de tuinmeubelen op de 2e verdieping. Er wordt ook gewerkt aan een webshop.

Logo Multishop Desomer Plancke
Bezoek de website

Feys BV

Buro Feys is een multidisciplinair studiebureau bestaande uit een team van 33 medewerkers dat gespecialiseerd is in vier kernactiviteiten: landmeten & expertises, veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving en keuringen (EPC, keuringen riolering, blowerdoortests, ventilatieverslaggeving en elektrische keuringen).De opdrachten voor landmeten & expertises bestaan hoofdzakelijk uit opmetingen, verkavelingen, ruilingen, uitzetten van bouwwerken, plaatsbeschrijvingen en schattingen. Deze diensten worden uitgevoerd in opdracht van privé-personen, openbare besturen, bedrijven, notarissen, architecten, studiebureaus, aannemers, banken, vastgoedmakelaars, advocaten, boekhouders, bedrijfsrevisoren, …Met onze 45 jaar ervaring beschikken we over een belangrijke expertise in de landmeetkunde.

Logo Feys
Bezoek de website

ALU Lermytte PVC

We hebben meer dan 45 jaar ervaring in het vervaardigen van ramen en deuren in PVC en ALU. Elke veranda/uitbouw wordt van begin tot eind intern geproduceerd in alu-profielen van hoogstaande kwaliteit. We houden rekening met de bestaande woning of ruimte en integreren de veranda in het geheel. Ook onze unieke dakconstructies gecombineerd met glazen lichtstraat bieden tal van nieuwe mogelijkheden. Alu-Lermytte beschikt over een uitgebreide toonzaal (500m²). Alle materialen kunnen er bekeken en vergeleken worden. We stellen er u ook 8 afgewerkte veranda’s voor in verschillende stijlen. Van eenvoudige constructies tot moderne uitbouw, alle mogelijkheden komen aan bod.

Logo ALU Lermytte PVC
Bezoek de website

Quartus Accountants

De hoofdactiviteit bij QUARTUS is en blijft het verzorgen van de boekhouding. Vanuit een correcte boekhouding vertrekt namelijk een financieel gezonde onderneming. Elke klant krijgt naast een vennoot ook een dossierbeheerder toegewezen. Zo kan er een vertrouwelijke zakenrelatie worden opgebouwd, waardoor op uw vragen een doelgericht boekhoudkundig advies wordt verleend. Samen met ons wordt er eveneens gezorgd voor een optimale organisatie van de boekhouding. Wenst U uw eigen boekhouding bij te houden dan kunnen we ook bijstaan in het aanbevelen van de juiste software en vaardigheden. Vanuit onze ruime ervaring verzorgen we de supervisie en opvolging van uw boekhouding. Zo worden alle deadlines nauwgezet opgevolgd.

Logo Quartus
Bezoek de website

Bart Pyck Soft Carwash

Bij ons wordt uw wagen vertroeteld en krasvrij gewassen met superzachte textieldoeken. Onze wasproducten zijn ecologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Je kan gratis stofzuigen na een wasbeurt. Elke wagen in onze wasstraat geniet van een persoonlijke aanpak en constante kwaliteitscontrole. Bij ons geen lange wachtrijen, u rijdt fluitend naar huis met een glanzend gewassen auto. Vraag gerust naar een voordeelabonnement.

Logo Bart Pyck Soft Carwash
Bezoek de Facebookpagina

Bowling De Goe Smete

Bowling de goe smete

Logo De Goe Smete
Bezoek de website

Coeur Au Chocolat

Coeur Au Chocolat

Logo De Goe Smete
Bezoek de website